Palletdozen - Containerdozen

Kartonnen dozen - Palletdozen - Containerdozen


RBI levert dozen in alle soorten en maten. U kunt bij ons terecht voor kleine, lange of grote dozen met een enkele golf, dubbele golf of drie-golf karton.Ook leveren wij palletdozen, octabins, lange dozen, snel opzetbare dozen, postdozen, ordner- en archiefdozen, verhuisdozen en bedrukte dozen.. Kortom RBI levert dozen voor allerlei toepassingen en in diverse uitvoeringen.Dozen worden altijd genoemd bij de binnenmaat. Zo kunt u beoordelen of uw product er in past en hoeft u geen rekening te houden met de dikte van de doos. Vindt u niet de juiste maat? Dan kunnen wij samen met u de juiste doos voor u ontwerpen.

Palletdozen - Octabins - Palletdozen met Laadklep - Palletdozen met deksel - Containerdozen
Palletdozen / Containerdozen zijn geschikt voor de maximale opslag- of verzendcapaciteit van uw producten. Ook zeer geschikt voor omverpakking van losse pakken. Deze dozen kunnen tegen een stootje en zijn geschikt voor meermalig gebruik.

Octabins - Bulkverpakkingen - dozen voor bulkgoederen
De Octabin is een gofkartonnen bulkverpakkingen. Ten opzicht van kleinere verpakkingen hebben ze, met een laadcapaciteit van 500 tot 1200 kg louter voordelen. U kunt aanzienlijk besparen op de handling want het afvullen van de verpakkingen vergt heel wat minder menskracht dan u gewensd bent. De productiviteit wordt dus verhoogd. Maar bulkverpakkingen bieden nog veel meer: minder materiaalkosten, besparing in palletplaatsen en eenhogere beladingsgraad tijdens transport. Onze verpakkingen bieden het passende antwoord op transport- en opslagproblemen van bulkgoederen: van de chemische en kunststoffenindustrie tot de levensmiddelenbracne en de landbouw.

1000 liter vloestofverpakking
RBI levert ook 1000 liter vloeistofverpakking. Dit is een combinatieverpakking bestaande uit 5 delen:
gestanste vouwdoos met afgeschuinde hoeken en verkorte bovenkleppen / huls met geïntegreerde bodem / deksel / scheur-bestendige geweven zak / liner met schroefsluting


Palletdoos / Containerdoos
Palletdoos met deksel
palletdoos met laadklep
Octabin