Dozen op maat

Dozen op maat

RBI levert naast een standaardpakket dozen ook dozen speciaal voor u op maat in de voor u gewenste uitvoering, en/of kwaliteit

In elke gewenste vorm
Dankzij technische innovaties ontwikkelen en produceren wij vandaag de dag verpakkingen in alle gewenste vormen. Denk aan trays, wrap-arounds of meerhoekige dozen. De golfkartonnen plaat wordt bewerkt met ril- en slitslijnen en indien nodig met speciale stansvormen. Zo vertalen wij al uw verpakkingswensen naar de vorm die het meest geschikt is voor uw product.

Bedrukking in uw eigen stijl
Golfkarton leent zich uitstekend voor een kwalitatief hoogwaardige bedrukking. Daarmee kunt u niet alleen noodzakelijke informatie helder aan de buitenkant weergeven, met de zes beschikbare kleuren maken wij voor u een aantrekkelijke verpakking in uw eigen stijl. Opvallen en direct herkenbaar.

Eenvoudig geregeld - thinking out of the box en maak uw wensen kenbaar
Bij ons bent u verzekerd van een antwoord op al uw vragen over industriële verpakkkingsmaterialen. Behalve dit bent u ook verzekerd van een team die thinking out of the box en nog écht de nek voor u uitsteken en het vuur voor u uit de sloffen loopt.
Maar meten is weten. Maak uw wensen en eisen kenbaar en wij zorgen voor een passende oplossing. Altijd met een product van de hoogste kwaliteit, stipt geleverd volgens afspraak. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een geïntegreerde oplossing voor al uw verpakkingswensen. Een oplossing die per saldo uw verpakkingskosten drukt.