dozen op maat met onbegrensde mogelijkheden

dozen op maat met onbegrensde mogelijkheden
dozen op maat met onbegrensde mogelijkheden
prijs op aanvraag *Prijzen zijn exclusief btw

 

Maatwerk met onbegrensde mogelijkheden
Hebt u speciale wensen ten aanzien van het formaat, maak ze gerust kenbaar. Al bij een afname van 20 stuks leveren wij afwijkende formaten. Indien gewenst, bedrukt met het resy-symbol of met uw eigen logo's, zodat uw producten gedurende het gehelede logistieke traject voor iedereen herkenbaar zijn. Dozen met een zelfklevende klep, perforaties of een venster, met coating voor producten die een bijzondere bescherming vragen of een speciale kwaliteit en/of uitvoering? wij bieden oplossingen voor uw specifieke wensen. Iedere aanmaakdoos is, afhankelijk van de af te leggen 'reis'leverbaar in enkel-, dubbel- of drielaags karton. Hoe speciaal of afwijkend uw wensen ook zijn, wij leveren hoe dan ook een passende oplossing, die garant staat voor een probleemloze verzending van uw producten. Met golfkarton is elk product dus uitererst veilig verpakt.

In elke gewenste vorm
Dankzij technische innovaties ontwikkelen en produceren wij vandaag de dag verpakkingen in alle gewenste vormen. Denk aan trays, wrap-arounds of meerhoekige dozen. De golfkartonnen plaat wordt bewerkt met ril- en slitslijnen en indien nodig met speciale stansvormen. Zo vertalen wij al uw verpakkingswensen naar de vorm die het meest geschikt is voor uw product.

Bedrukking in uw eigen stijl.
Golfkarton leent zich uitstekend voor een kwalitatief hoogwaardige bedrukking. Daarmee kunt u niet alleen noodzakelijke informatie helder aan de buitenkant weergeven, met de zes beschikbare kleuren maken wij voor u een aantrekkelijke verpakking in uw eigen stijl. Opvallen en direct herkenbaar

Massief karton verpakkingen en vouwkartonnage
Wij kunnen u naast het uitgebreide golfkarton, dozenpakket, ook een geheel volgens uw wensen samengesteld programma op gebied van massief karton verpakkingen en vouwkartonnage bieden o.a.:
· Blanco verpakkingen
· Bedrukt in 1 tot 6 kleurendruk
· Voorzien van dispersielak of UV spotlak
· Van 200 t/m 800 gram
· Boven de 800 gram in aangepaste uitvoering en bedrukking

Eenvoudig geregeld
Bij ons bent u verzekerd van een antwoord op al uw vragen over industriële verpakkingsmaterialen. Maak uw wensen en eisen kenbaar en wij zorgen voor een passende oplossing. Altijd met een product van de hoogste kwaliteit, stipt geleverd volgens afspraak. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een geïntegreerde oplossing voor al uw verpakkingswensen. Een oplossing die per soldo uw verpakkingskosten drukt.
Maar...meten is weten